Welcome to Koneboss Oy

Tervetuloa KoneBoss Oy:n sivuille!

KoneBoss Oy on monipuolinen teollisuuden ja korjaamoalan tarpeisiin keskittynyt teknisen alan tukku- ja vähittäismyyntiliike. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa ja Turussa (entinen Työkalutukku Oy).

Tuotteet ovat alansa huippumerkkejä, joissa yhdistyvät korkea laatu, kestävyys, käyttömukavuus ja oikea hinta. KoneBoss Oy kuuluu Nurmi-Yhtiöt konserniin, jonka kokonaisliikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa. Sisaryhtiöiden sivuille pääset näistä linkeistä, Perkko sekä Matex.

 

 

Welcome to KoneBoss Oy website!

KoneBoss Oy is distributor of industrial and vehicle service tools, air tools, electric tools and metal working machines. We have office in Lahti and Turku (former Työkalutukku Oy).

We operate through distribution network covering all Finland and we are part of Nurmi-Group which turnover is about 25 million euros.

 

Katso yhteystietomme tästä / Find our contact information by clicking here.

 

Logot


ir_logo_corporate_tn.jpg

Lataa (.pdf)

 

 

koneboss_logo_v1_tn.pdf.jpg

Lataa (.pdf)

 

koneboss_logo_v2_tn.pdf.jpg

Lataa (.pdf)

Ingersoll Rand PaineilmatyökalutMetallintyöstökoneetPlarad momenttivääntimetDewalt SähkötyökalutMakita SähkötyökalutTeollisuuden ja korjaamoalan käsityökalutPainepesurit ja teollisuusimuritHitsauslaitteetjigi-lukotKemikaalit teollisuudelle ja korjaamoalalleliimat ja lukitteetHiomatuotteetKoken