Welcome to Koneboss Oy

CRC - teollisuuden ja korjaamoalan kemikaalit

 

CRC:n yhteistyö Eurooppalaisten jälleenmyyjien kanssa alkoi vuonna 1961, jolloin CRC Chemicals Europe perustettiin Belgian Brysseliin.

Aluksi toiminta käsitti tuotetiivisteen tuontia Yhdysvalloista ja jatkokäsittely tapahtui paikallisesti. Vuonna 1969 liiketoiminta oli kasvanut ta toiminnan painopiste siirtyi, niin että tuotetiivisteiden sekoittaminen alkoi itse käyttöpaikalla.

Aerosolipakkaukset otettiin käyttöön vuonna 1974. Vuotta myöhemmin rakennettiin ensimmäinen tuotantolaitos eurooppaan, jonka tuotanto ja tuotteet vastasivat eurooppalaisten asiakkaiden tarpeita.

1970- ja 80-luvuilla CRC Chemicals Europe laajensi toimintansa koko Eurooppaan perustamalla tytäryhtiöitä ja kasvattamalla jälleenmyyntiverkostoaan. 1980- ja 1990-luvuilla tapahtuneet yritysostot ovat vahvistaneet yrityksen asemia kemikaali- ja voiteluaineiden tuottajien terävimmässä kärjessä.

Yrityksen kotisivuille

 

Plarad momenttivääntimetIngersoll Rand PaineilmatyökalutDewalt SähkötyökalutMakita SähkötyökalutTeollisuuden ja korjaamoalan käsityökalutPainepesurit ja teollisuusimuritMetallintyöstökoneetHitsauslaitteetjigi-lukotKemikaalit teollisuudelle ja korjaamoalalleliimat ja lukitteetHiomatuotteetKoken