Welcome to Koneboss Oy

DeWalt -sähkötyökalut

 

Yli 80 vuotta DeWalt on kasvattanut mainettaan kestävien teollisuustyökalujen muotoilussa, suunnittelussa ja valmistamissa.

Vuonna 1923 Raymon DeWalt kehitti säteissahan, joka loi laadulle ja kestävyydelle standardin vuosikymmeniksi eteenpäin. Tämä oli alku hyvälle maineellemme ammattilaisten parissa: sitkeä, tehokas, tarkka, kestävä ja luotettava. Näistä tuli DeWaltin tavaramerkkejä.

Värit keltainen ja musta ovat DeWaltin työkalujen ja tarvikkeiden tavaramerkkejä. Tänään nämä ominaispiirteet on sisällytetty pitkän kokemuksen ja alan viimeisintä kehitystä edustavan tekniikan myötä yrityksen laajan valikoiman kaikkiin tuotteisiin.

Yritys on sitoutunut pyrkimään täydellisyyteen ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasioissa optimoimalla tuotantoa, käyttämällä parhaita valmistusmenetelmiä ja rajoittamalla haitallisia päästöjä ja tehostamalla kierrätystä ja uudelleen käyttöä.

Yrityksen kotisivuille

Plarad momenttivääntimetIngersoll Rand PaineilmatyökalutDewalt SähkötyökalutMakita SähkötyökalutTeollisuuden ja korjaamoalan käsityökalutPainepesurit ja teollisuusimuritMetallintyöstökoneetHitsauslaitteetjigi-lukotKemikaalit teollisuudelle ja korjaamoalalleliimat ja lukitteetHiomatuotteetKoken